top of page

Bagaimana Hendak Bermula dengan QMPertama

Pastikan anda sudah melengkapkan proses KYC (upload IC) dan bank statement di dalam sistem. Rujuk panduan video untuk bantuan.


Kedua

Mulakan pembelian minima GSA RM 10 (Gold Storage Account) untuk mengaktifkan akaun QM anda.


Anda dicadangkan bermula dengan mula membeli GSA secara bulanan menggunakan Teknik DCA (Belian tetap bulanan) dan GCA (ambil Tunai sebanyak 85% dari Belian Emas).

Berikut Panduan untuk Pembelian

Modal Sebenar + Modal Sementara = Jumlah Pembelian Emas

RM 50 + RM 283 = RM 333

RM 100 + RM 567 = RM 667

RM 150 + RM 850 = RM 1,000

RM 300 + RM 1,700 = RM 2,000


Bilakah Anda boleh mula membeli GSA dan Buat GCA ?

Pada bila-bila masa!

Sasaran Tempoh sebelum menjual : 5 hingga 10 tahun


Dapatkan bimbingan untuk maklumat lanjut!


Ayuh Mula Hari ini!


Jom bersama Team Emas Coach Fadzil!


Buka akaun percuma Quantum Metal dengan mudah! click https://bit.ly/CFGold_CoachFadzil2 Apabila anda sudah membeli minima RM 10 untuk produk GSA (Gold Storage Account) wa https://bit.ly/WA_CoachFadzil anda sudah menjadi ahli Team Emas Coach Fadzil dibawah Agensi CFGOLD! Anda akan mendapat : 1. Tempat di dalam Facebook Group bimbingan Personal dari Team Coach Fadzil dan Coah Fadzil sendiri 2. Anda akan Dididik, Dibimbing dan Dibantu untuk membina pelan mencapai 10 KG Emas Anda tidak kira dimana Anda bermula! 3. Anda akan mendapat ‘market update’ dan tips-tips kewangan secara percuma! 4. Anda akan memperolehi copywritings, content marketing dan strategi yang pelbagai jika Anda berminat ingin menjadi ‘Business Partner’ Quantum Metal. 5. Anda juga boleh hadir ke sesi bimbingan Face to Face secara PERCUMA!

Kesemuanya bermula dengan hanya mendaftar secara online sahaja!

Anda tidak perlu membayar kepada mana-mana akaun personal! Setiap transaksi hanyalah terus kepada Quantum Metal sahaja yang merupakan pembekal Emas kepada pelbagai Bank ternama Negara! Klik sini untuk join Team EMAS Coach Fadzil https://t.me/JuniorCFGold Klik sini untuk mendapatkan account PERCUMA Quantum Metal! https://bit.ly/CFGold_CoachFadzil2 Yang Mencintai ANDA! Coach Fadzil Pengasas Kumpulan Malakat & Brainy Bunch #CoachFadzil #TeamEmasCoachFadzil #CFGOLD #QuantumMetal


ps: Beli Emas dengan QM, modal kecik mampu beli EMAS yang banyak menggunakan fasiliti.

Modal RM 50 boleh beli Emas bernilai RM 333 Modal RM 100 boleh beli Emas bernilai RM 667 Modal RM 150 boleh beli Emas bernilai RM 1,0001,223 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page