Coach Bisnes dah tak ada ker Ker sibuk buat QM jer?




Hmmm.…


Alhamdulillah! Semua Bisnes sekarang dalam fasa recovery dan Bangkit dari Covid.


Brainy Bunch did well, students number dah lebih 10 ribu better dari sebelum Covid.


BB dah ada International School Kompleks yg baru apabila kami ambil alih bangunan sekolah ISKL Taman Melawati!


Orang KL dah boleh pergi Sekolah Antarabangsa Islam bersaiz 8.4 acres siap dengan indoor sports complex, Swimming pool and Football field pada fees bulanan hanya 1,200 sebulan untuk our Elementary program.


Tapi kami masih dalam fasa recovery, banyak hutang tertunggak yg sedang diselesaikan.


InshaAllah hujung tahun ini selesai. Doakan yea.


Malakat Mall pula memang dalam fasa pemulihan kesan covid. Rancangan asal terpaksa ditangguh kerana terpaksa menanggung kerugian kesan dari Covid.


Pelan transformasi dengan dana yg terhad sedang di usahakan. Produk Household dari Turkiye akan menjadi tarikan utama selain jaminan makanan halal dan peluang kepada usahawan kita berniaga dengan mudah.


Malakat Grocer di MM Cyberjaya sudah mula mencatat jualan atas RM 1 juta! Alhamdulillah!


Tea Amo juga sedang semakin baik dengan pembukaan lebih 31 cawangan.


Brainy Bunch pula sekarang memfokus kepada pengembangan cawangan di Negara-Negara Islam yang besar. Lebih 500 permohonan telah diterima.


Berbalik kepada kenapa masih nak sibuk dengan QM ?


Saya percaya QM berikan keupayaan kepada ramai kita yang dahulnya tidak mampu menyimpan emas setiap bulan.


Kini dengan hanya RM 150, kita boleh menyimpan Emas bernilai RM 1,000 sebulan!

Sambil mengajar sambil menjana pendapatan pasif dalam USD dollar secara harian!


Walaupun komisyen saya digunakan balik untuk bisnes-bisnes yang dalam proses pemulihan tetapi impak kepada client/consultant yang kini boleh menyimpan emas secara konsisten setiap bulan memberikan saya semangat untuk mengajak lebih ramai orang-orang diluar sana untuk memaksimakan pulangan pelaburan emas mereka dengan modal sebenar yang sangat rendah.

Tak sampai 3 bulan saya aktif dalam QM saya sudahpun menjadi Merchant bagi membuktikan walaupun sibuk dengan lebih 50 syarikat, saya masih boleh memberi komitmen untuk QM.


Jika saya boleh Anda pasti boleh! InshaAllah!


Mualakan Pelaburan + Bisnes atau Pelaburan dalam Quantum Metal hari ini!


Anda boleh bermula dengan apa sahaja yang ANDA ada!


Minima RM 150 dah boleh mula!


Click untuk bersama team saya!


https://bit.ly/CFGold_CoachFadzil2


Kepada yang dah mula, jangan tinggal peluang Beli GSA & GCA kan secara konsisten setiap bulan sebelum berbelanja.


Kepada yang masih tak faham konsep GCA setiap bulan boleh tengok video ini




Yang mencintai ANDA Coach Fadzil #CoachFadzil #QuantumMetal #MalakatMall #BrainyBunch


Ps: untuk dapat shortcut untuk info boleh click https://linktr.ee/officialcfgold

82 views0 comments